Accident mortal în Girov. Victima a fost târâtă peste 20 de metri


Conform comunicatului Poliției Neamț, în seara zilei de 07.03.2016, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 15D, în afara localității Girov a avut loc un accident rutier, în urma cărui a rezultat decesul unui pieton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 63 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 15D, având direcția de mers Roman-Piatra Neamț, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 36 de ani, din Piatra Neamț care se deplasa pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Știrea inițială
Un accident mortal a avut loc cu puțin timp în urmă (în jurul orei 20:00). Având direcția de mers Roman – Piatra Neamț, un autoturism marca Skoda Octavia, în apropierea localității Turturești (comuna Girov), a acroșat un pieton care, se pare, se afla pe carosabil.

Victima a fost găsită decedată de către medici iar după cum a declarat șoferul, aceasta se afla pe mijlocul drumului și nu a putut fi evitată. De la fața locului, se înțelege că în urma impactului, pietonul a fost târât peste 20 de metri.

În momentul de față, polițiștii fac cercetări pentru a vedea cauzele producerii accidentului. Vom reveni cu un comunicat oficial al Poliției Neamț.

PUBLICITATE