Accident mortal în Borș. Un bărbat din Neamț, lovit de un TIR pe o trecere pentru pietoni

Tragedie pe Drumul Naţional 1, în apropiere de graniţa cu Ungaria. Un bărbat a murit după ce a fost lovit, pe trecerea de pietoni, de un TIR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe DN 1, în localitatea bihoreană Borş, un bărbat de 25 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat mortal un bărbat în vîrstă de 59 de ani, din comuna Petricani, judeţul Neamţ, care se angajase în traversarea părţii carosabile în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. – notează Adevărul

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului, pietonul a decedat. Potrivit unor membri ai grupului INFO Trafic jud. Bihor, victima era cunoscută în zonă. De ani buni, bărbatul vindea scăunele de lemn şoferilor de TIR care aşteptau la coadă să treacă graniţa.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

PUBLICITATE