Accident în Târgu Neamț. A rănit cei 5 pasageri din mașină și a fugit de la locul accidentului

În noaptea de 25.10.2015, în jurul orei 03.26, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Ion Creangă din Târgu Neamţ a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea mai multor persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Petricani conducea un autoturism pe str. Ion Creangă, având direcţia de mers Vânători – Târgu Neamţ, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul vehiculului părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un gard, după care autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers oprindu-se pe trotuar.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerilor de pe bancheta din spate a autoturismului, doi tineri de 27 si 28 de ani și două tinere de 17 și 26 de ani, şi accidentarea uşoară a pasagerului din dreapta faţă. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul faptei, zona orașului Târgu Neamț și localitățile limitrofe fiind împânzite de polițiști pentru depistarea tânărului, care, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române. În jurul orei 12.00, tânărul de 20 de ani a fost depistat de polițiști și a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

 

PUBLICITATE