Accident în Oniceni – Neamț. Ambii șoferi erau sub influența băuturilor alcoolice


În ziua de 19.01.2016, în jurul orei 20.21, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oniceni au fost sesizați despre faptul că pe DJ 159 din localitatea Valea Enei a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 56 de ani din Valea Ursului conducea o autoutilitară pe DJ 159, având direcţia de deplasare către satul Oniceni, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către o femeie de 47 de ani, din Iași.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei şi a pasagerului acestuia, un bărbat de 41 de ani din Valea Ursului.

Cu ocazia testării celor doi conducători auto s-a constatat că ambii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul având o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul testării conducătoarei auto a indicat o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune. Permisele de conducere au fost reținute de către polițiști iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE