Accident groaznic la Girov. Doi tineri și-au pierdut viața după ce au intrat sub remorca unui TIR

Un grav accident a avut loc astăzi, 7 iunie, în jurul orei 11:00, în intersecția de la Căciulești, comuna Girov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un autoturism (marca Opel) a fost efectiv strivit după ce a intrat sub remorca unui TIR. În urma impactului, doi tineri au fost, practic, zdrobiți și și-au pierdut viața pe loc (conform unor surse, este vorba de doi tineri 19, respectiv 20 de ani, din Roman).

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 49 de ani, din Suceava, a intrat în intersecție dinspre drumul care duce la Roznov și intenționa să vireze la stânga spre Piatra-Neamț. În acel moment, cu viteză (și fără urme de frânare) șoferul autoturismului a intrat sub remorca TIR-ului.

Vezi și Comunicatul Poliției Neamț: Victimele accidentului de la Girov sunt doi tineri din Roman

Vezi și Înregistrarea video cu accidentul mortal de astăzi, 7 iunie, din Girov

Din primele informații a rezultat faptul că un autoturism a intrat sub un TIR. S-a luat măsura de a trimite la fața locului descarcerarea, autospecială de lucru cu apă și spumă, ambulanța SMURD și două ambulanțe de la SAJ. Am ajuns la fața locului și am constatat că este vorba despre două victime. A ajuns și doamna doctor care a spus că victimele sunt decedate și nu mai pot fi ajutate. S-a luat măsura de a se ridica remorca TIR-ului pentru a putea extrage mașina. – a declarat șeful ISU Neamț

PUBLICITATE