Accident grav în Piatra-Neamț. Un șofer urmărit de poliție a spulberat o tânără pe trecere

Actualizare: Șoferul prins și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor. Vezi declarațiile Poliției Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident grav de circulație a avut loc astăzi, 16 iunie, în jurul orei 20:00, în municipiul Piatra-Neamț.

Din primele informații, incidentul a avut loc pe trecerea pentru pietoni din zona magazinului Aleho, pe b-dul Decebal. Conform unor martori, șoferul se afla la volanul unui autoturism marca BMW, model nou și cu un tunning aparte și manifesta un comportament agresiv în trafic. În dreptul Hotelului Ceahlău a fost văzut în trafic de o patrulă de poliție care au vrut să-l oprească. Șoferul nu a oprit iar polițiștii au început să-l urmărească. La trecerea pentru pietoni din zona Aleho, semaforul s-a făcut verde pentru pietoni. Șoferul a depășit mașinile pentru a se îndrepta spre Petrodava iar în dreptul trecerii, a spulberat o fată de 16 ani care traversa strada împreună cu mama ei. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

Vezi comunicatul Poliției Neamț – AICI

Conform unor informații oferite de Poliția Neamț, în urma unei sesizări făcute de către un participant la trafic despre faptul că șoferul avea un comportament agresiv în trafic, echipa de poliție care a preluat sesizarea a identificat autoturismul în trafic și a efectuat semnalul de oprire a autoturismului. Conducătorul și-a continuat deplasarea și s-a pornit în urmărirea lui. În zona trecerii de pietoni de pe b-dul Decebal, șoferul care era urmărit de poliție a accidentat un pieton aflat în traversarea drumului. Polițiștii au oprit pentru a acorda primul ajutor victimei. După mai multe filtre în trafic, polițiștii l-au prins pe suspect.

Este vorba despre despre un tânăr de 26 de ani din Dobreni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Victima este o tânără de 16 ani din Piatra-Neamț, elevă în clasa a a X-a și a fost transportată în stare gravă la spital. Aceasta a fost internată în Secția de Terapie Intensivă iar starea ei este stabilă.

Vezi și Starea fetei din accidentul de ieri, 16 iunie, s-a îmbunătățit. Vezi video cu firul evenimentelor

Video – AICI

PUBLICITATE