Accident grav de muncă în Neamț. Transportat la Iași după ce a fost lovit de un buștean în cap

Un grav accident de muncă a avut loc vineri, 9 iunie, în jurul orei 16:00 la Ocolul Silvic Brateș în satul Cazaci (comuna Tarcău)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ITM Neamț, un angajat al Ocolului Silvic Brateș, în timp ce se afla la lucrări de mase lemnoase a fost accidentat de un buștean, în zona capului, suferind mai multe traumatisme craniene. Actualmente, accidentul este cu incapacitate temporară de muncă și este cercetat de către o comisie din cadrul unității. Dacă se va transforma în invaliditate sau victima va deceda, atunci incidentul va fi cercetat de către inspectorii ITM.

09.06.2017, ora 16:03, Tarcău, pacient sex masculin, 41 ani, diagnostic: TCC acut sever, în observaţie fractură de bază de craniu, comă; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a preluat pacientul, apoi l-a predat echipajului TIM, fiind transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ; din UPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi – se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE