Accident fără victime în Piatra-Neamț. Trei mașini implicate. Șoferul era sub influența alcoolului

În seara zilei de 11.07.2017, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ a intervenit la o sesizare privind producerea unui accident rutier pe B-dul Decebal în dreptul intersecţiei cu strada Independenţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La faţa locului s-a constatat faptul că în timp ce un bărbat de 38 de ani, din piatra Neamț conducea o autoutilitară pe B-dul Decebal, din direcţia Bicaz – Bacău, în sensul giratoriu din intersecţia cu strada Independenţei, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbarea direcţiei de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în aceeaşi direcţie de mers, după care a ricoşat într-un alt autoturism parcat.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat valoarea de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Neamţ, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti, conducătorul auto fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

PUBLICITATE