Accident după curba de la Almaș. O mașină a sărit de pe pod în pârâu

Un accident de circulație a avut loc astăzi (6 aprilie) după curba de la Almaș, pe drumul Piatra-Neamț – Tărgu-Neamț, în jurul orei 17:50. Din primele informații, este vorba despre o dubă care a ieșit în afara părții carosabile, a lovit gardul unui pod și a căzut în pârâu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La ora 17:49, un participant la trafic a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că este vorba despre o persoană încarcerată.  Când au ajuns pompierii la locul evenimentului victima era scoasă din autoturism de participanții la trafic.

La fața locului a ajuns o autospecială de descarcerare cu 5 subofițeri și o ambulanță SMURD de terapie intensivă care a preluat victima și a transportatul la Spitalul de Urgență din Piatra-Neamț.

Conform IPJ Neamț – Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, faptul că în timp ce un bărbat de 42 de ani, din Fălticeni conducea o autoutilitară pe DN 15C, având direcția de mers Piatra Neamț-Tg. Neamt, nu ar fi adaptat viteza într-o curba la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu parapetul de protecție al drumului, răsturnându-se în albia răului Almășel. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a rămas captiv în autoutilitară, fiind necesară intervenția unui echipaj ISU Neamț, pentru descarcerare. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

PUBLICITATE