Accident de muncă. A căzut cu buldozerul într-un canal de 7 metri


Un bărbat de 47 de ani, a căzut cu buldozerul pe care-l conducea într-un canal adânc de 7 metri în localitatea Cotu-Vameş, comuna Horia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, 07.04 a.c., la ora 17:54, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un buldozer a căzut într-un bazin subteran aflat în zona unei foste ferme zootehnice din satul Cotu-Vameş, comuna Horia.

La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială echipată cu accesorii pentru salvări din diferite medii şi o ambulanţă SMURD, constatând că utilajul era cufundat în deşeurile din bazinul cu pereţi din beton, având diametrul de cinci metri.

Doar lama buldozerului, pe care stătea bărbatul în vârstă de 47 ani, era deasupra nivelului deşeurilor, la o adâncime de aproximativ şapte metri.

Pompierii au coborît şi imobilizat bărbatul, conştient, cu traumatisme vizibile la nivelul capului, l-au scos din bazin, şi l-au predat echipajului de paramedici, care l-au transportat la spital.

PUBLICITATE