Accident cu victime la ieșire din Piatra-Neamț. 3 mașini implicate.

Un accident de circulație, cu victime, a avut loc astăzi, 7 iunie, în jurul orei 12:30, în zona magazinului Dedeman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, sunt 3 mașini implicate iar în urma impactului au rezultat 2 victime care au fost transportate de urgență la spital.

Una dintre mașini era condusă de un bărbat de 28 de ani, din Bacău, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, având direcția de deplasare Roznov – Piatra-Neamț. În intersecția cu strada Cutului, a intrat în coliziune cu un autoturism (condus de o femeie de 51 de ani din Piatra-Neamț) care se afla oprit pe cea de-a doua banda a aceluiași sens de mers pentru a efectua un viraj la stânga.
Autoturismul femeii din Piatra-Neamț a fost proiectat într-un alt autoturism (marca Volkswagen, condus de un tânăr de 23 de ani din Rediu) care circula dinspre Piatra-Neamț spre Roznov.

În urma impactului a rezultat rănirea a două pasagere (două femei de 50, respectiv 58 de ani), din cele două autoturisme (cel condus de femeia de 51 de ani și cel condus de tânărul de 23 de ani).

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte.

sursa foto: Bogdan Teodorescu
PUBLICITATE