Accident cu victimă la Târgu-Neamț, după ce un autoturism a evitat impactul cu o autoutilitară

La data de 5 iunie a.c., polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Neamţ au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani, din Târgu Neamț despre faptul că în intersecţia Humuleşti s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 42 de ani, din Mureș, a condus o autoutilitară pe str. Mihail Sadoveanu din Târgu Neamţ.

Acesta a pătruns pe culoarea verde a semaforului cu intenţia de a efectua viraj la stânga pe str. Ion Creangă și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din sens opus de un bărbat, de 30 de ani, din Târgu Neamț, care a efectuat viraj dreapta pentru a evita impactul, intrând în coliziune cu bordura trotuarului.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unei pasagere de 57 de ani, din Târgu Neamț, care a fost transportată la spitalul pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative, iar asupra bărbatului din Mureș, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE