Accident cu două victime pe raza comunei Dumbrava Roșie. Trei autorurisme implicate

Un accident de circulație, cu două victime, a avut loc joi, 9 noiembrie, pe raza localității Dumbrava Roșie. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:30 și au fost implicate 3 autoturisme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, un bărbat de 68 de ani din Săvinești, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bacău – Piatra-Neamț, nu a păstrat distanța regulamentară și pe fondul unui carosabil umed a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa. Acesta din urmă a lovit o altă mașină.

În urma impactului au rezultat două victime, un bărbat de 44 de ani și o femeie de 34 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor desfășura cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:

09.11.2017, ora 16:43, Dumbrava Roşie – Piatra Neamţ, accident rutier cu 2 victime, în care au fost implicate 3 autoturisme; la locul solicitării s-au deplasat 2 echipaje: un echipaj cu asistent medical al staţiei centrale P.Neamţ şi echipajul EPA:

  • victimă sex masculin, 44 ani, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp.Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
  • victimă sex feminin, 34 ani, diagnostic: fractură gleznă prin accident rutier, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp.Judeţean de Urgenţă P.Neamţ
PUBLICITATE