Accident cu două victime la Săvinești. Impact între un autoturism și un autocamion de transport lemne

Un accident rutier cu două victime a avut loc sâmbătă, 20 ianuarie, în Săvinești. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:45, lângă Petrom.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform martorilor, șoferul autoturismului care se deplasa pe direcția de mers Bacău – Piatra-Neamț, a intrat într-un autocamion de transport lemne care circula pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului au rezultat două victime (un bărbat de 28 de ani și o fata de 22 de ani), șoferul și o pasageră din autoturism.

La fața locului s-a deplasat descarcerarea, o ambulanță Smurd TIM și o autospecială de stingere din cadrul ISU Neamț. Victimele au ieșit din autoturism până la sosirea echipajelor de intervenție.

Comunicat IPJ Neamț:

La accidentul din Savinesti, din primele cercetari a reiesit ca in timp ce un tanar de 27 de ani din Borlesti conducea un autoturism pe Dn 15, dinspre Bacau spre Piatra Neamt, pe prima banda, ar fi schimbat directia de deplasare pe cea de-a doua banda, moment in care a intrat in coliziune cu un camion care circula pe a doua banda. Camionul era condus de catre un barbat de 45 ani, din Tasca. In urma impactului a rezultat ranirea tanarului de 27 de ani si pasagera din autoturismul acestuia, o tanara de 21 de ani, din Roznov. Conducatorii au fost testati, rezultatele fiind negative. Se fac cercerari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
PUBLICITATE