Accident cu 3 victime, ieri (1 februarie), în Tîrgu-Neamț. Șoferul vinovat avea permisul reținut

În ziua de 01.02.2017, în jurul orei 17.18, dispeceratul Poliţiei Oraşului Tg. Neamţ a fost sesizat despre faptul că pe str. Ştefan cel Mare din Târgu Neamţ a avut loc un accident rutier cu victime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din Târgu Neamț conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de către un bărbat de 56 de ani din Vânători Neamț.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani figurează cu permisul de conducere reţinut din data de noiembrie 2015 pentru săvârșirea infracțiunii de refuz prelevare mostre biologice. Ambele autovehicule au fost avariate în proporţie de 90%, în urma accidentului iar cei doi conducători auto și o pasageră din autoutilitară au fost răniți.

Ambii conducători auto au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoutilitarei, însă bărbatul de 33 de ani a refuzat testarea cât şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare din culpă, conducerea unui vehicul având permisul de conducere reţinut şi refuz prelevare mostre biologice de sânge.

D.M.B.
PUBLICITATE