Accident cu 2 victime la Almaș. Trei mașini implicate. Un copil de 12 ani, transportat la spital

Un accident a avut loc marți, 8 august, în jurul orei 15:20, în apropriere de intersecța de la Almaș. În urma incidentului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale (un copil de 12 ani a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp.Judeţean de Urgenţă P.Neamţ)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, conducătorul autoturismului care a provocat accidentul este un tânăr de 27 de ani din Brusturi. În timp ce acesta conducea un autoturism pe DN 15 C, în afara localității Dobreni, nu ar fi respectat distanța regulamentară în mers fața de autoturismul ce-l preceda, cu care a intrat în coliziune. Acesta din urmă fiind proiectat într-un alt autoturism.

A rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor face cercetări pe infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

8.08.2017, ora 15:21, Almaş – P.Neamţ, accident rutier cu 1 victimă (3 maşini tamponate), sex masculin, 12 ani, diagnostic: contuzie coapsă stângă prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp.Judeţean de Urgenţă P.Neamţ – se arată în comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE