Accident în Cotu-Vameș, după ce o tânără din București nu a dat prioritate unui tractor


În ziua de 23.07.2016, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că la intersecţia str. Liman cu str. Şcolii, din satul Cotu-Vameş, a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce o tânără de 26 de ani, din București conducea un autoturism pe str. Liman, ajunsă la intersecţia cu strada Școlii nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un tractor agricol, ce era condus pe drumul prioritar de către un tânăr de 27 de ani, din Roman.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul mun. de Urgenţă Roman, ptr. acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.
Din verificările efectuate a rezultat că tractorul avea aplicat un număr de înregistrare neconform.

Polițiștii au reținut permisele de conducere celor doi conducători auto și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul cu număr fals.

PUBLICITATE