Accident în comuna Alexandru cel Bun. Cei doi șoferi, transportați la spital

Un accident a avut loc astăzi, 12 iulie, în jurul orei 13:20, pe DN 15, comuna Alexandru cel Bun (în apropiere de pensiunea Ianis)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, ar fi vorba despre un impact între două autoturisme, unul cu numere de Cluj și unul de Iași. Cei doi șoferi au fost transportați la spital, ne-au precizat martorii. Nu se cunoaște starea victimelor.

La fața locului se află echipajele de poliție care vor stabili împrejurările accidentului.

Comunicat IPJ Neamț:
În ziua de 12.07.2017, în jurul orei 13.00, un alt accident rutier a avut loc pe DN15, în localitatea Alexandru cel Bun. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea un bărbat de 65 de ani din Cluj conducea un autoturism pe DN 15, din direcția de mers Bicaz-Piatra Neamt, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sens invers, condus de o tânără de 25 de ani, din Iași. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto și a altor trei pasageri din autoturisme.
Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative in ambele cazuri. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă

PUBLICITATE