Accident, azi-noapte, în Tîrgu-Neamț. Șoferul a fost grav rănit

În noaptea de 12/13 aprilie 2017, în jurul orei 00.26 polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe strada Mărășești din Târgu Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 35 de ani, din Târgu Neamț conducea un autoturism pe strada Mărășești, într-o curbă la stânga, a acroșat marginea trotuarului din partea dreapta a sensului de mers, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit multiple leziuni, fiind rănit grav, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul orașului Târgu Neamț, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorită leziunilor suferite, însă emana halena alcoolică, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Poliția Neamț: „CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL ŞI ALCOOLUL SUNT INCOMPATIBILE!
Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.
Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!
De asemenea, le recomandăm celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă”

PUBLICITATE