A ucis un pieton și a fugit. Poliția vă roagă să anunțați orice detaliu legat de accident la 112

În seara zilei de 15.10.2015, în jurul orei 21.40 polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 207A, în localitatea Sagna, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat decesul unei persoane iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că, în intervalul orar 20.30-21.30, un bărbat de 46 de ani din Sagna, aflat pe carosabil, a fost accidentat mortal de către un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Roman, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică angrenate au stabilit că vehiculul implicat ar fi o autoutilitară, posibil marca Ford sau Iveco, și continuă cercetările, în vederea identificării autorului, stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Orice persoană care poate oferi detalii cu privire la vehiculul sau persoanele implicate, este rugată să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune pe numărul unic de urgență 112.

PUBLICITATE