A murit Corneliu Vadim Tudor!

Corneliu Vadim Tudor a MURIT la vârsta de 65 de ani! „Tribunul”, aşa cum a fost numit, a fost internat la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei la secţia de Terapie intensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Corneliu Vadim Tudor a fost transportat de urgență la spital unde ar fi fost resuscitat timp de aproape 2 ore. Situatia lui a fost critica dupa ce ar fi facut infarct, mai ales ca politicianul suferea si de un edem pulmonar care i-a agravat starea de sanatate.

Se pare ca liderul PRM tinea ascunsa o suferinta latenta accentuata mai ales pe fondul supararii. Medicii au declarat decesul la ora 18:30 – sursa stiripesurse.ro

Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, București – d. 14 septembrie 2015, Bucuresti) a fost un scriitor, politician și jurnalist român. Este fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European. A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu. Este cunoscut prin izbucnirile sale temperamentale cu caracter necivilizat, naționalist șixenofob, combinate cu retorica sa de politică dură, atacuri la persoană anonime (publicate în publicațiile sale) și în aparițiile sale pe scena publică.

foto vremeanoua.ro

PUBLICITATE