A încercat să o înșele prin metoda “Câștigare de premii”, însă nu a reușit

Sâmbătă, în jurul orei 10.00 polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Săvineşti, au fost sesizaţi imediat de către o femeie de 28 de ani, din localitate despre faptul că la aceeaşi dată orele 09.40 a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută care i-a solicitat să încarce mai multe cartele telefonice.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la data de 19.09.2015, orele 09.40 femeia a fost contactată pe telefonul mobil de un bărbat care s-a prezentat ca fiind un angajat al unei societăți de telefonie mobilă și care a anunţat-o că în urma unei tombole organizate femeia este câştigătoarea unui premiu în valoare de 10.000 euro. Fapt pentru care i-a solicitat reclamantei să depună suma de 2500 lei pentru o fundaţie de întrajutorare și pentru a putea intra în posesia premiului. Persoana vătămată i-a comunicat bărbatului că nu deține acești bani, iar făptuitorul i-a solicitat să achiziţioneze un număr de cinci cartele telefonice Pre-Pay, a căror coduri să le comunice telefonic, moment în care femeia a realizat că este o înşelăciune, anunţând lucrătorii de poliţie.
Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune și pentru identificarea autorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE