A fost stabilită CAUZA incendiului de la Piața din Târgu-Neamț

A fost stabilită cauza de la care a pornit incendiul din Piața orașului Târgu-Neamț. Conform ISU Neamț, totul a pornit de la un scurtcircuit.

Suprafața care a ars la piata din orașul Târgu Neamț este de aproximativ 1200 metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric. – a declarat Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că sâmbătă, 14 iulie, la ora 19.22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la Piața orașului Târgu-Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, autoturisme de serviciu și peste 25 de ofițeri și subofițeri.

Inițial, focul a cuprins doar acoperișul unui spațiu comercial dar s-a extins rapid. Pentru motive de siguranță s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în zona pieței.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar o persoană de sex feminin a suferit un atac de panică și i s-a acordat primul ajutor de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

În jurul orei 22:00, incendiul a fost stins.

PUBLICITATE