A fost prins cel de-al doilea șofer implicat în accidentul de joi


În această dimineață, fiind în continuarea cercetărilor privind accidentul de circulație din data de 29.09.2016, un echipaj de poliție rutieră a depistat în trafic autoutilitara care a fost implicată în accidentul rutier soldat cu decesul unui pieton. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceasta a fost oprită pe strada Alexandru cel Bun din Roman, de către polițiștii romașcani și a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani, din Roman. În urma examinării criminalistice, s-a stabilit că vehiculul prezintă avariile și urmele specifice accidentului din seara zilei de 29.09.2016.

Deși, indiciile strânse de polițiști de la locul accidentului, față de cel de-al doilea autovehicul implicat în accident, au fost puține, polițiștii au reușit identificarea vehiculului înmatriculat în județul Galați( pentru care nu erau perfectate actele pe actualul utilizator) și implicit depistarea și tragerea la răspundere penală a romașcanului de 49 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

D.M.B.
PUBLICITATE