7 elevi jandarmi vor învăţa meserie timp de 6 săptămâni în Neamț


jandarm neamt (6)În perioada 13 iunie – 22 iulie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, 7 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni vor efectua stagiul de practică, pentru o perioadă de 6 săptămâni. Viitorii jandarmi sunt în anul I de studiu şi este primul stagiu de practică la care participă, de asemenea fiind şi primul contact cu munca operativă pe care jandarmii o desfăşoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În toată această perioadă, elevii Mihaela David, Alexandru Drăguşanu, Vasile-Robert Iftode, Vlăduţ-Elisei Motfolea, Ciprian Vîrvea, Ciprian-Ştefan Covaşă şi Alexandru-Narcis Robu vor aprofunda cunoştinţele teoretice dobândite pe parcursul primului an de studiu şi se vor pregăti în cadrul instituţiei noastre exclusiv pe specialitatea ‘Ordine şi siguranţă publică’. Aceştia au fost jandarm neamt (4)repartizaţi în subunităţile de ordine publică din oraşele Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, urmând ca la terminarea stagiului să fie evaluaţi în funcţie de activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute.

Elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Din experienţa anilor trecuţi şi a generaţiilor anterioare care ne-au călcat pragul, putem afirma, încă de pe acum, că la final elevii se vor declara încântaţi şi dornici să revină în următorul stagiu de practică din iarnă.

Elev David Mihaela: În această perioadă avem şansa să învăţăm multe lucruri practice din meseria viitorilor noştri colegi, a căror experienţă, ne va fi un real ajutor pentru viitoarea noastră carieră.”

PUBLICITATE