7 accidente si 2 infractiuni rutiere in ultimele 48 de ore in Neamt

Accidente rutiere

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

1. In ziua de 14 august a.c., orele 19.06, pe raza localității Valea Arini comuna Bălțătești s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 24 ani din comuna Bălțătești conducea un autoturism pe DC 167C, pe raza localității Valea Arini, a surprins și accidentat ușor un minor de 4 ani ce se afla pe partea carosabilă. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliul său. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

2. În ziua de 14 august a.c., orele 19.55, pe strada Bogdan Dragoș din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 20 ani din comuna Gâdinți conducea un autoturism pe Bogdan Dragoș din Roman, a surprins și accidentat ușor un pieton de 44 ani din Roman care s-a angajat in traversarea străzii la o distanță de 10 m față de trecerea pentru pietoni. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

3. În ziua de 14 august a.c., orele 21.55, pe DN 15 pe raza localității Podoleni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 45 ani din Bacău conducea un autoturism pe DN 15 pe raza localității Podoleni a surprins și accidentat ușor un pieton de 34 ani din comuna Trifești, județul Iași care s-a angajat in traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

4. În ziua de 14 august a.c., orele 21.10, pe b-dul Roman Mușat din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 21 ani din Roman conducea un autoturism pe b-dul Roman Mușat a surprins și accidentat ușor doi pietoni care erau angajați in traversarea regulamentară a străzii. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

5. În ziua de 15 august a.c., orele 22.00, pe raza localității Vânători Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 23 ani domiciliat in Elveția conducea un autoturism pe DN 15B, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat frontal o cabalină care se deplasa pe partea carosabilă. Urmare a producerii acestui incident rutier, conducătorul auto a fost grav rănit iar autoturismul a fost distrus în proporție de 90% . În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibație alcoolica peste limita legala.

6. În ziua de 15 august a.c., orele 17.30, pe DN 17B, pe raza localității Farcașa s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 34 ani din Iași se deplasa cu o motocicletă pe DN 17B, a pierdut controlul direcției, a căzut pe partea carosabilă accidentându-se grav. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

7. În ziua de 15 august a.c., orele 17.38, pe DJ 207D, pe raza comunei Ion Creangă s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un minor de 17 ani conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pe DJ 207D, într-un sector de drum în curbă a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Urmare a producerii accidentului mopedistul a fost rănit grav. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că mopedul aparține unui bărbat din comuna Ion Creangă iar victima l-a luat din curtea sa fără a avea consimțământul acestuia. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi furtul în scop de folosinţă.

Infracțiuni la regimul rutier

8. La data de 14 august a.c., orele 18.55, Postul de Poliție Farcașa a fost sesizat despre faptul că o autoutilitară a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei proprietăți de pe raza localității Sabașa și a distrus 6 m liniari din acesta. Polițiștii au identificat un bărbat de 29 ani din comuna ca fiind conducătorul auto iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta se afla sub influența alcoolului. În cauză a fost întocmit dosar penal conducătorul auto fiind cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibație alcoolica peste limita legala.

9. La data de 15 august a.c., orele 21.30, lucrătorii Secției de Poliție Rurale nr 2 Săvinești au depistat pe DJ 159 pe raza comunei Costișa un bărbat de 32 ani din județul Bacău care conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

PUBLICITATE