6 percheziții în Piatra-Neamț, ieri (9 ianuarie). Au fost găsite droguri, ceasuri și bijuterii


În ziua de 09.01.2017, polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au desfășurat mai multe perchiziții la persoane bănuite de legături infracționale cu un bărbat arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim faptul că această persoană, un bărbat de 30 de ani din Piatra Neamț, a fost depistată în data de 21.12.2016, de către polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti pe str. Chimiei. În urma controlului corporal, au fost găsite asupra acestuia un portmoneu în care se afla suma de 484 lei, mai multe bijuterii (lănţişoare, ghiuluri, inele, brăţări) de culoare galbenă, produse cosmetice şi doua ceasuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. (vezi articolul – AICI)

Împotriva acestuia a fost luată, de polițiști, măsura reţinerii și, ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de furt calificat, în intervalul noiembrie-decembrie 2016.

În continuarea documentării activității infracționale a bărbatului și în baza mandatelor judecătorești, polițiștii au efectuat, ieri, șase perchiziții la domiciliile unor persoane de pe raza municipiului Piatra Neamț.

Polițiștii au identificat la locuința unei tinere de 22 de ani, 104 pachețele din foiță de aluminiu ce conțineau vegetație uscată.
Totodată, în urma perchizițiilor, au mai fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe ceasuri, sume de bani și bijuterii.

Cele 104 pachetele din foiță de aluminiu ce conțineau vegetație uscată au fost ridicate, fiind sesizată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț.

D.M.B.
PUBLICITATE