500 de puieţi de molid plantați de voluntari și ANCBP Neamţ

Ieri, 1 aprilie, membrii Ancbp Neamţ au avut placerea, in urma acţiunii de plantare de pe raza Ocolului Silvic Vaduri, să cunoască și să muncească alăuri de niște oameni minunaţi și iubitori de natură. Cu mic, cu mare și-au unit forţele aproximativ 25 de voluntari și au plantat peste 500 de puieţi de molid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Oameni frumoși și harnici ce au inţeles noţiunea de voluntariat și in care și-au pus speranţa pe viitor că impreună putem ajuta enorm mediul înconjurător prin acest gen de acţiuni.
Ţinem să mulţumim tuturor voluntarilor implicaţi in acest proiect și care au facut posibilă aceasta acţiune de plantare.
Ancbp Neamţ mulţumeste pe aceasta cale Ocolului Silvic Vaduri pentru sprijin si pentru ca a fost o gazda deosebită cât și Clubului Rotaract Piatra Neamţ pentru implicare.
Mulțumiri partenerilor noștri din acest proiect:
F&P Eduardo- Materiale de constructii
Sc Ovinov Domes Srl
Anul viitor ne dorim să organizam cea mai mare campanie de plantare de puieti din toate cele ce au existat vreodată pe raza judeţului Neamţ.Încă din acest moment invităm pe toţi cei care doresc să participe să ne trimită cate un e-mail pentru inregistrare la adresa:
[email protected]

PUBLICITATE