5 accidente au fost ieri pe drumurile judetului

Conform unui comunicat al Politiei Neamt, ieri, 11 august, pe raza judetului Neamt au fost sesizate 5 accidente de circulatie.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

1. În dimineața zilei de 11.08.2015, orele 09.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au intervenit în soluționarea unui accident de circulație produs pe DC 125, în localitatea Borlești. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 22 de ani, conducea o autoutilitară pe DC 125, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentând o femeie de 41 de ani, care circula pe partea stângă a părţii carosabile. Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

2. În ziua de 11.08.2015, în jurul orei 11.40, pe DN 2, în afara localităţii Traian, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 23 de ani, din Răchiteni, Iași conducea un autoturism pe DN 2, având direcţia de mers către Roman, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism, moment în care din sens opus se apropia un alt autoturism, iar la revenirea pe sensul lui de mers a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care îl împinge în rigola de colectare a apei pluviale. În urma accidentului a rezultat rănirea unui minor de 7 ani, din Bacău pasager în autoturismul depășit.
Polițiștii au reținut permisul de conducere tânărului și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

3. În ziua de 11.08.2015, în jurul orei 17.25 pe str. 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 26 de ani conducea o autoutilitara pe str. 1 Decembrie 1918, direcția de mers P. Neamț – Târgu Neamț, la un moment dat anvelopa de pe cea de-a doua axa de virare de pe partea dreapta a explodat, iar din suflul exploziei, un bărbat de 54 de ani, din Roznov a suferit excoriații la nivelul capului. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

4. În ziua de 11.08.2015, în jurul orei 19.00, pe DC109, în afara localității Dochia a avut loc accident rutier în care a fost implicat un autoturism condus de o tânără de 19 ani, care nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile carosabilului acoperit cu pietriș, a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, accidentându-se.

5. În seara zilei de 11.08.2015, orele 19.33, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul SR Neamţ – CDNE sector Roman a depistat în trafic un bărbat de 36 ani din Cumpăna, jud. Constanţa, care conducea un autoturism pe DN2 – E85, în localitatea Secuienii Noi, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în toate cazurile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor constatate.

 

PUBLICITATE