2500 de lei găsiți într-un bancomat și predați proprietarei de jandarmii din Bicaz


12669396_963663490374808_1307367088_o[1]Astăzi, 05 februarie, în jurul orei 13.00, o patrulă jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz, formată din plutonierul adjutant Paşcu Vasile şi plutonierul major Petrescu Florin, în timp ce se aflau pe raza oraşului Bicaz, în zona centrală, au observat mai multe bancnote în fanta unui bancomat. Aceştia au ridicat chitanţa iar când au numărat banii au constatat că este vorba de suma de 2500 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări efectuate, jandarmii au aflat că ultima persoană care a folosit bancomatul a fost o femeie din Bicaz, contabilă la o societate din oraş iar după folosirea dispozitivului bancar, aceasta s-ar fi deplasat la locul de muncă.

Subofiţerii au mers la locul de muncă al femeii, cu suma de bani şi chitanţa doveditoare iar după ce s-a confirmat că ea este titulara contului şi posesoarea cardului bancar, jandarmii i-au predat banii acesteia.

Femeia le-a transmis sincere mulţumiri jandarmilor: ,,Vă mulţumesc din suflet! Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu mai găseam banii; nu erau pentru cheltuielile mele“.

Această situaţie s-a produs la numai 4 zile de alt caz similar, când, tot un jandarm din Bicaz, a găsit 3100 lei în parcarea unui hypermarket din municipiul Piatra Neamţ.
Citește și FELICITĂRI! Un jandarm a găsit 3100 lei la Kaufland-ul din Piatra Neamț și i-a predat

PUBLICITATE