Are 25 de ani și a trăit numai în orfelinate. Vrea să-și găsească părinții care provin din județul Neamț

Fany Stoica, in varsta de 25 de ani, si-a petrecut majoritatea vietii numai prin orfelinate. Dupa ceva timp de la nastere, parintii acestuia l-au abandonat ca pe o carpa, fara niciun motiv aparent. In ultimii ani, Fany a apelat la toate autoritatile ca sa-si gaseasca parintii naturali. – notează bzi.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tanarul isi doreste foarte mult o intalnire cu acestia. Nu ii judeca, nu ii uraste. Vrea sa le puna o singura intrebare: „De ce m-ati abandonat?” Probabil, raspunsul nu-l va afla niciodata pentru ca nici Politia nu a reusit sa dea de urma parintilor, datele initiale fiind foarte vagi cu privire la originile tanarului. Singurele indicii fac referire la doua nume: Mihai si Elena, care ar proveni din zona Roman, judetul Neamt.

De mic, Fany sufera de hepatita cronica persistenta, fiind poate unul si dintre motivele pentru care a fost abandonat. Acum, incearca sa aiba o viata normala. Locuieste in cartierul Tatarasi, in una dintre locuintele protejate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi.

Mai multe puteți citi – AICI

sursa: bzi.ro
PUBLICITATE