15 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 2 aprilie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 2 aprilie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un număr de 15 de posturi în administrația publică a județului Neamț sunt scoase la concurs la data de 2 aprilie 2016


Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de kinetoterapeut.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Dochia, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante, de inspector (contabilitate financiară), clasa I, grad profesional principal.
Detalii -> AICI


Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant cu studii postliceale pentru Staţia Centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI


Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului Târgu-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție vacante de asistent medical comunitar.
Detalii -> AICI


UAT Români, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, de:
1. consilier, clasa I, gradul asistent, la Compartimentul Achiziţii Publice;
2. consilier, clasa I, gradul debutant, la Compartimentul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, de şef birou – Biroul impozite şi taxe.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
1. consilier, clasa I, grad professional superior- Compartiment Achiziţii Publice;
2. inspector, clasa I, grad professional asistent – Serviciul Comunicare şi Management Integrat – Compartiment Comunicare;
3. consilier, clasa I, grad profesional principal, Biroul Gospodărie Comunală – Compartiment pentru sprijinirea şi îndrumarea asociaţiilor de proprietari.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacantă de polițist local, clasa I, gradul profesional debutant – Direcția Poliție Locală – Compartiment Control Activitate Comercială.
Detalii -> AICI


Liceul Teologic Ortodox „Cuvioasa Parascheva” Agapia, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:
1. supraveghetor de noapte
2. secretar
Detalii -> AICI


Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante, din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Vînători Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează:
1. şef serviciu – Serviciul Public de Asistenţă Socială;
2. şef serviciu – Serviciul Financiar Contabil Impozite şi Taxe.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE